0 ks 0.00 €

BLOMDAHL náušnice z lekárskeho plastu a titánu

Výrobca šperkov Blomdahl ponúka prvú skutočne nealergénnu sériu šperkov, ktoré môžu nosiť úplne všetci bez strachu z alergických prejavov na koži, nakoľko plastové náušnice v našej ponuke neobsahujú žiadne kovy. 

Šperky Blomdahl boli vyvinuté v spolupráci s dermatológmi, ktorí boli veľmi nápomocní pri výbere toho správneho materiálu. Tento materiál sa už viac ako 40 rokov používa v zdravotníctve a doteraz neboli zaznamenané žiadne prípady alergických reakcií.

 

           

 

Šperky sú vyrábané vo Švédsku za prísnych hygienických podmienok a každý pár náušníc je dodávaný v napevno uzatvorenom balení Clean Pack, ktorý zaručuje hygienickú čistotu až kým si ich zákazník sám neotvorí.

 

         

 

V náušniciach sú použité žiarivéékrištály, ktoré étericky pôsobiacemu lekárskemu plastu, či titánu dodávajú lesk a zvýraňujú tak výnimočnosť týchto šperkov. Nielenže sa odlíšite od ostatných, ale zároveň sa nemusíte obávať žiadnych alergických reakcií.

 

          

 

Všetky náušnice sa dodávajú v darčekovom vrecúšku a tiež v krabičke, a sú naozaj krásnym, hodnotným a hlavne zdravotne úplne nezávadným darčekom pre každého.

 

          

 

Veríme, že si z našej ponuky nealergénnych náušníc vyberiete tie pre Vás najkrajšie.

 

 




DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK A ZÍSKATE POUKÁŽKU NA 5% ZĽAVU